Monday, June 13, 2011

Sunday, February 27, 2011

Timbal Balik

Salam Semuanya..Tiba-tiba rasa nak post something di dalam warkah saya ini..persoalan yang lama dan kadang-kadang susah nk diceritakan kalau diberitahu dengan orang lain..satu masa memang perasaan dan emosi kita bercampur baur dan kusut apabila kita melakukan sesuatu perkara..apa kata kita TIMBAL BALIK..apakah bende alah tu?..kita berfikir balik apa yang orang tu dh buat dan tolong pada kita..yang baek2 je ok..mungkin pada satu tahap dan ketika kita pasti akan merasakan smtg yang membuatkan kita marah dan kecewa dengan seseorang..tapi disebabkan oleh keadaan diri kita dan masalah kita hadapi pada waktu itu mngkin menyebabkan perkara tersebut menjadi bertambah besar...kadang-kadang memang ada orang susah nak menterjemahkan perkataan dan menceritakan sebab-sebab dia melakukan perkara itu..tapi kita kene fikir apa yang dialami oleh dia dan sebab apa dia melakukan perkara itu..janganlah persahabatan dan persefahaman yang dijalinkan retak disebabkn sesuatu yang tidak berkaitan dengan kita..fikirkanlah memori kita bersama dan jauhilah perkara-perkara yang merosakkannya..itu sahaja warkah saya tuk kali ini..fikir-FIKIR!!..NanaNANAna!!

Wednesday, December 22, 2010

Orang Kata

Pernah x berfikir knp kita akan ikot apa yang org kata...

klu orang kata srh buat tu ke...nie la..sna la..sni la..mesti kita buat..tp percayalah..klu kita ikot pe yg org yang kata tu...mesti sbb kita PERCAYA dan YAKIN setiap kata yang diberitahu olehnya pasti akan memberi kesan yang baik untuk kita..so jgn ikot shj..gunakan anugerah akal fikiran sekiranya mendapat 'kata' tersebut...just want to share my view about this words=)..
Fikir-FIKIR!!nanNANANA!!

Sunday, December 19, 2010

Salam Pembukaan


Salam...TERIMA KASIH Jengok2 Blog Yang x siap2 n x complete2 lagi nie..hehe..bru 2 post..atas nasihat kwn2..nk cuba berblog..blog nie nk share pasal me, my friends n other stuff yg cool bg ak..so hope this post will start my warkah...hehe...salam persahabatan buat semua..;)



Thursday, June 3, 2010

Bayi Besi

video

Whoaa..bayi mmg superp!!..Margeret nmenye..

baby gurl tuu..Hebat betul bapak die dpt

buat video khas utk anak die nie..

Sure dah besar anak die bangga..

selamat menonton=)

Wednesday, June 2, 2010

Warkah

Warkah
Bau
Takkan Lagi Aku Menunggu
Kau Hadir Di dalam Mimpi-mimpiku
Puasku Mengharapkan Dirimu
Seperti Mereka Yang Punya Cinta
Diriku Tanpa Dirimu
Kau Tempuhi Penuh Bahagia
Diriku Mahu Kau Tahu
Pedih Ini Kau Tak Terasa
Warkahku Mengharapkan Dirimu
Seperti Yang Aku Kenali Dulu
Setiaku Menantikan Dirimu
Seperti Setianya Terhadap Diriku
Tapiku Melepaskanmu
Melangkah Namun Tak Berdaya
Terusku Terus Menunggu
Cinta Yang Takkan Pernah Ada